Welke huidverbeterende behandelingen passen wij toe?
  • ​Fruitzuurpeeling
  • ​Chemische peeling
  • Microdermabrasie
  • Microneedling
  • Elos light impuls flisten
  • Bipolaire radiofrequentie

Wij raden voor een goede en juiste behandeling een consult aan bij onze huidexperten. Zij geven raad wat best is voor je huid en passen eerst een juiste huidanalyse samen met de klant toe.
Our Team
image-179740-acne.jpg

Huidverbetering  omdat u last heeft van puistjes of acne?

 Bij onze HBO- en BIG-geregistreerde huidtherapeuten aan het juiste adres. Zij zijn namelijk gespecialiseerd in het verwijderen van puisten en acne, en kunnen u hier snel vanaf helpen. Acne- of littekenbehandelingen kunnen door zorgverzekeraars worden vergoed!

image-179741-Pigmentin20huid20kleine20rand.w640.jpg

Pigmentvlekken verwijderen?

Heeft u last van ouderdomsvlekken, een zwangerschapsmasker of melasma? Onze specialisten helpen u hier graag vanaf! Omdat wij werken met medische peelings en lasers kunnen we elk pigmentprobleem voor elk huidtype goed behandelen.

image-179742-cp.jpg
Couperose of rosacea?

Heeft u last van blauwe of rode vaatjes? We begrijpen dat dit erg storend kan zijn, maar al na 1 tot 3 behandelingen behoort uw couperose al tot de verleden tijd!
image-179743-litteken.jpg
 Littekens?

Operatieve littekens, brandwonden, striae en acne littekens kunnen we veilig en effectief behandelen. Al na een paar behandelingen is uw litteken een stuk minder zichtbaar of zelfs helemaal verdwenen. Ook kunnen we littekens op de donkere huid goed behandelen.
image-179744-aa.jpg
​Verslapte huid en verouderingsverschijnselen?

​Ook anti aging kan je tegen gaan, wij bieden de nieuwste technieken aan om een goede en natuurlijke facelift te krijgen zonder plastische chirurgie.
image-179833-tattoo.jpg
​Tattoo weg laseren of verlichten voor te coveren?

In de meeste gevallen is een tattoo iets waar je trots op bent, een verlengstuk van je eigen lichaam. Maar om tal van verschillende redenen wil je er soms liever van af. De tattoo weglaseren is dan de meest efficiënte en veilige oplossing. Als patiënt bij Dermalaser mag je gerust het mooiste resultaat verwachten. Want de Quanta System Q-PLUS C Laser is het meest geavanceerde toestel op de markt.