image-179978-hot.jpg


Een hot stone massage is een massage van het lichaam met stenen van ongeveer 45 graden Celcius. Vandaar de naam hot stone. De hitte en de 'druk' van de stenen dringen diep door in de spieren. De hot stone massage verlicht spanningen en geeft je nadien veel energie.
image-179979-relax.w640.jpg
De ontspanningsmassage is bedoeld voor ontspanning en is niet zozeer gericht op genezing. Het helpt om de ademhaling, het lichaam en de geest tot rust te brengen, het stelt je in staat om alle zorgen, stress en spanning los te laten en het kan oververmoeidheid en zelfs depressiviteit wegnemen.


In de ontspanningsmassage kunnen bijna alle delen van het lichaam worden gemasseerd: rug, schouders, nek, gezicht, hoofd en benen. De massage kan in tijd variëren van 20 minuten tot 2 uur en kan naar eigen wensen worden samengesteld

image-179980-duo-massage.jpg


Bij de duomassage wordt je samen met je partner, vriend of vriend(in), moeder, dochter ... tegelijkertijd in dezelfde ruimte gemasseerd. Dit geeft een extra dimentie aan de reeds weldadige, relaxerende effecten van de massage. Bij een koppelmassage geniet je samen met een dierbare, je ziet, voelt hoe de andere geniet zodat je zelf met een nog meer ontspannen gevoel verder kan genieten. De prijs van deze duo-belevenis is de prijs van jouw gewenste massage voor 1 persoon x 2.
image-179981-voet.w640.jpg


Daar waar een voetmassage vooral techniek vereist, baseert voetreflexologie zich op een combinatie van techniek en wetenschap. Op je voeten zitten namelijk reflexzones die door energiebanen in rechtstreekse verbinding staan met andere lichaamsdelen en zo wordt via de voeten, de hele mens behandeld
image-179983-BodyScrub.jpg


Scrubben is een manier om dode huidcellen op uw huid te verwijderen en een nieuwe, gezonde huid te onthullen. Het is een van de beste manieren. Er zijn twee soorten scrubs. De fysieke scrub en de chemische scrub. 
image-246806-45251258.jpg

Tijdens onze dagelijkse verzorging is er vaak minder aandacht voor de rug, daarom is het aan te raden af en toe eens een volledige rugverzorging te laten doen.

Het is een luxeverzorging van de volledige rug, waarbij de huid extra wordt verzorgd met een reiniging, een dieptereiniging, een massage en een masker of een pakking.

Ter afronding wordt er nog een bodymilk aangebracht.

Resultaat: een zachte, soepele huid en een ontspannend gevoel verzekerd.

Tip: deze verzorging is ook zeer geschikt als voorbereiding op de zon. De huid zal veel egaler bruinen.