Kinderfeestje?

Ook kinderen mogen wel eens van kop tot teen worden verwend! Breng ze daarom gerust mee naar onze kinderwellness in Limburg: ideaal om wat quality time met uw zoon of dochter door te brengen of om ze een verjaardag in stijl te bezorgen. Laat ze genieten van onze faciliteiten, uiteraard gecombineerd met heel wat lekkers als kinderchampagne en frietjes!

​Ook kunnen wij verschillende thema's naar wens aanpassen, versiering van bepaalde keuzes ( frozen, minions ,...). Ook een verjaardagstaart kan hier besteld worden maar alles dient op voorrand besproken moeten worden.

​Er kunnen uiteraard voor de kids extra behandelingen bijgeboekt worden : 

* nageltjes lakken ( handen en/of voeten)
* Make up
​* Rugmassage
​* Gezichtmaskertjes


Vrijgezellenfeestje?

Een heerlijke dag of avond in jullie eigen privé wellnessboerderij.. zo verras je de vrijgezel vast en zeker! Dit is echt hét vrijgezellenfeestje voor vrouwen, waarin wij klaar staan om jullie te verwennen met wellness, beauty en massages. Een ontspannen dag geheel verzorgd met lunch, hapjes en drankjes, zodat jullie (en vooral de bruid) aan het einde van de dag helemaal relaxt de deur uitgaan. Leg de datum voor jullie vrijgezellenfeest gauw vast, zodat je verzekerd bent dat onze wellnesslagune voor jullie beschikbaar is op de gekozen datum.Extra ' tjes ?

​- Wil jij hier jou partner de speciale aanzoek doen? wij kunnen alles samen met jou organiseren en maken er de gezelligste en romantische dag van omnooit te vergeten.

​- Verjaardagfeestje of Huwelijksjubeleum? 
​Ook hier kunnen wij een speciale gelegenheid van maken.