CryolipolyseCryolipolyse (ook wel vet bevriezen of het bevriezen van vetcellen) is een zeer effectieve, figuurcorrigerende behandeling die zeer geschikt is om de ‘moeilijke’ pondjes en kilo’s kwijt te raken. 

Afvallen met Cryolipolyse kan een oplossing bieden wanneer u af wilt van vet op bijvoorbeeld buik, billen en benen dat met sporten of een dieet maar niet wil verdwijnen. Tijdens de behandeling worden de vetcellen in de bovenste laag van uw lichaamsvet snel afgekoeld tot 4˚C; zo worden selectief de vetcellen aangepakt zonder daarbij omringend weefsel te beschadigen. De afgebroken vetcellen worden, op natuurlijke wijze, door en uit het lichaam afgevoerd. Omdat de afgebroken vetcellen langzaam en in kleine hoeveelheden worden afgevoerd, heeft de huid voldoende tijd om zich aan de nieuwe lichaamscontouren aan te passen. Uw huid zal dan ook niet verslappen, maar juist steviger aanvoelen dan voorheen.

Algemeen

Wat is Cryolipolyse?

Cryolipolyse is een figuurcorrigerende technologie die u kan helpen afslanken door de vetcellen in de bovenste laag van uw lichaamsvet te bevriezen. Lichaamsvet bestaat uit verschillende lagen. De dikte van de onderhuidse laag kan door gezonde voeding en lichaamsbeweging worden verminderd. De bovenste laag is echter hardnekkig omdat deze nauwelijks wordt doorbloed. Bevriezing van de vetcellen in deze vetlaag  zorgt ervoor dat de cellen worden vernietigd en op een natuurlijke wijze door uw lichaam kunnen worden afgevoerd. Het is bekend dat vetcellen slechter tegen kou kunnen dan andere lichaamscellen. Daardoor kunnen deze vetcellen tijdens een cryo-behandeling worden aangepakt zonder daarbij omringend weefsel te beschadigen. U ondergaat dan ook een volledig veilige behandeling en hoeft zich geen zorgen te maken om gezondheidsrisico’s. Cryolipolyse kan een oplossing bieden wanneer u wilt afvallen of af wilt van vet op bijvoorbeeld buik, billen en benen die met sporten of een dieet maar niet willen verdwijnen.


Hoe gaat een cryo-behandeling in z’n werk?

De pads van dit apparaat worden direct op de probleemzone(s) geplaatst. Dit is pijnloos; het enige wat u voelt is warmte en kou. Daar waar de pads zijn geplaatst worden de onderhuidse vetcellen afgebroken: door gecontroleerde verwarming en snelle afkoeling, in combinatie met elektro-stimulatie, kristalliseren de vetcellen en vallen uiteen. Deze vetcellen worden vernietigd en komen niet meer terug.

De uiteengevallen vetcellen worden vervolgens langzaam door het lichaam zelf, via de lever en de nieren, afgevoerd. De eerste 2 maanden* verdwijnen de meeste cellen en meestal merkt u al na drie tot zes weken het effect van de behandeling. Na ongeveer zes maanden* zijn alle afgebroken vetcellen door en uit het lichaam afgevoerd. Omdat de afgebroken vetcellen langzaam en in kleine hoeveelheden worden afgevoerd, heeft de huid voldoende tijd om zich aan de nieuwe lichaamscontouren aan te passen. Uw huid zal dan ook niet verslappen, maar juist steviger aanvoelen dan voorheen.

Na een Cryolipolyse-behandeling is er geen sprake van ‘down-time’; u kunt daardoor direct verder gaan met uw dagelijkse bezigheden. We is het van groot belang dat u dagelijks, tot 4 weken na de behandeling, minimaal 2 liter water drinkt. Dit is zeer belangrijk om alle vrijgekomen afvalstoffen op een natuurlijke wijze af te voeren uit het lichaam.

Proces cryolipolyse

Op welke plekken kan Cryo worden ingezet?

Cryo-lipolyse is een uitwendige behandeling die op vrijwel alle probleemzones kan worden ingezet. Zo komt u eindelijk af van hardnekkige lovehandles en kunt u uw taille laten slinken. Tijdens een intakegesprek informeren wij u over uw mogelijkheden en stellen een persoonlijk behandelplan voor u op. 

cryo lipolyse zones, armen,taille, billen buik, zwembandjes heubpen zadeltassen

Voordelen* Cryolipolyse bij beauty lagoon op een rijtje

  • Beauty lagoon behandelt meerdere zones tegelijk, in tegenstelling tot veel andere behandelaars
  • Er zijn maximaal drie behandelingen nodig
  • Het resultaat is meetbaar na circa twee maanden
  • Pijnloos
  • Geen hersteltijd, u kunt direct doorgaan met uw bezigheden
  • De kwaliteit van uw huid kan verbeteren
  • Het is een uitwendige behandeling (in tegenstelling tot bijvoorbeeld liposuctie)

Advies en contact

Wilt u van vet op uw probleemzones af? Dan is Cryolipolyse wellicht de juiste behandeling voor u. Maak een afspraak voor een persoonlijk consultgesprek waarin wij de gehele behandeling en verwachtingen met u doorspreken. Benieuwd naar de cryo behandeling kosten? Bekijk dan onze prijslijst! Natuurlijk zijn de kosten afhankelijk van uw persoonlijke behandelplan.

Bekijk hieronder enkele Cryolipolyse voor en na foto’s van beauty lagoon.

Cryolipolyse buik voor en na Dorien
Cryolipolyse buik, voor en na*
Cryo lipolyse rug, love-handles, benen voor en na
Cryolipolyse rug, benen, love-handles, voor en na*

Cryolipolyse voor na
Cryolipolyse buik man, voor & na* 
Cryolipolyse voor na
Cryolipolyse buik, heupen, lovehandles, voor & na*
* De resultaten kunnen per cliënt verschillen.

Dorien.nl Anti-Ageing Center is de Nederlandse cryo lipolyse specialist