Voedingsadvies

Voedingsadvies Avi-Slank

Ons voedingsadvies: juice plus+

Het jojo-effect… een bekend probleem voor iedereen die weleens geprobeerd heeft af te vallen. In eerste instantie vliegen de kilo’s eraf, maar al snel heeft je dieet geen effect meer. Sterker nog, alles wat je eet, lijkt er dubbel zo hard weer aan te komen. En voordat je het weet ben je zwaarder dan voor je begon met diëten. Als je af wilt vallen en aan je gewicht wilt werken , is het belangrijk dat op een gezonde, verantwoorde manier doen.

Naast een drietal behandelingen voor figuurcorrectie, kunt u ook voor voedingsadvies bij Beauty lagoon Center terecht; wij raden juice plus aan.

Avi-Slank is een complete maaltijdvervanger

Het proteïne-dieet van Juice plus is een natuurlijk eiwitdieet. Een Juice plus shake is een smakelijke maaltijdvervanger, is eiwitrijk en vezelrijk en bevat vitamine en mineralen.

Juice plus:

  • Eiwitrijk
  • Vezelrijk
  • Bevat vitaminen en mineralen
  • Heerlijke smaken shakes: banaan, aardbei, bosbessen, chocola, cappuccino, vanille
  • Heerlijke groene thee: Citroen en bosvruchten
  • Betaalbaar
  • Gemakkelijk

Algemeen

Waar komt het jojo-effect vandaan?

Veel diëten zijn proteïnearm. Proteïnen zijn belangrijk voor de spieren in je lichaam. Door de afname ervan verlies je spiermassa en val je af. Maar naarmate je
spiermassa afneemt, bespaart je lichaam op je energieverbruik waardoor het afvallen stopt. Je lichaam merkt het tekort aan proteïne op. Zodra je nu wat eet, slaat je lichaam het direct op, voor het geval je weer een tekort krijgt waardoor je extra aankomt. Dat is niet de bedoeling van een dieet en erg ongezond.

Hoe kun je verantwoord afvallen?

Juice plus is een proteïnedieet, waarmee je voldoende hoogwaardige eiwitten binnenkrijgt. Je spiermassa blijft dus behouden en je lichaam wordt gedwongen vet te verbranden. De insulinespiegel blijft laag en je suikerspiegel hoog. Hierdoor blijf je je goed voelen en is het dieet makkelijk vol te houden.